sista konferensdagen

Hej! Tyvärr så hamnade vi EU representanterna mitt i askmolnet när vi skulle åka hem så vi hann dessvärre inte blogga som vi hade tänkt oss. Men vi kom iallafall hem till slut och är glada o välbehållna! Tänkte nu skriva lite om sista konferensdagen också. På morgonen delades vi ungdomsrepresentanter i smågrupper runt borden och vi skulle diskutera om ämnen som hur den EU-strukturella dialogen skulle förbättras och om ungdomsperspektiv i EU 2020. Vi kom överens om att det var mycket viktigt att ungdomsperspektivet skulle mainstreamas in i nya EU 2020 strategin.

Vi är mycket nöjda med konferensen och ser fram emot nästa EU ungdomskonferens i Belgien i höst där vi kommer att fortsätta jobba med prioriteringarna som vi tog fram under denne konferens och komma fram till hur prioriteringarna ska tillämpas.

Om ni tycker att det låter intressant och vill veta mer så är ni mycket välkomna att kontakta mig eller Senait så att vi kan komma överens om ett möte eller föreläsning eller workshop i er organisation. Vi träffar mycket gärna er och diskuterar om EU! Våra kontaktuppgifter ser ni nedanför.

Ha en trevlig helg.

Jenny

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s