Hej!

Vill ni vara med och påverka? Vi arbetar just nu med 3:e fasen av den strukturella dialogen och kommer att ha vår sista EU ungdomskonferens i Ungern i början av mars. Temat är ungas sysselsättning och åtgärder som medlemsländerna kan ta för att förbättra ungas förutsättningar på arbetsmarknaden. Vi hoppas att ni och din organisation vill vara med och påverka, det kan ni göra genom att ladda ner de 10 prioriterade rekommendationerna och svara på våra frågor. Ni kan svara via mejl till jenny.nilsson@lsu.se / senait.berhane@lsu.se eller ringa på 0735140407 eller boka in en träff med oss för att diskutera frågorna.
Frågorna:
1. Vilka av dessa 10 rekommendationer anser du vara viktig för att möta frågan om ungas sysselsättning och arbete?
2. Beskriv kortfattat efter vald rekommendation varför just den är viktig för att möta frågan om ungas sysselsättning och arbete.
3. Hur skulle du eller din organisation vilja se att dessa rekommendationer implementerades? Föreslå gärna konkreta insatser som kan genomföras, och verktyg som kan användas, eller föreslå goda exempel för varje vald rekommendation. Tänk på att även beskriva om det avser insatser på europeisk nivå eller på medlemsstats nivå.
4. Hur kan unga människor och deras organisationer bidra till genomförandet av dessa rekommendationer och bidra till att förbättra situationen för andra unga? Identifiera gärna också goda exempel som finns på området

10 prioriterade rekommendationer

Med vänliga hälsningar
Jenny & Senait

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s